Чемпіонат області з футболу: розв’язка – вже у суботу

Поділіться публікацією з іншими

На футбольних полях Житомирщини вихідними відбулися ігри чергового туру чемпіонату області серед команд вищої ліги, які закрутили ще більшу інтригу турнірній таблиці. Особливо, зважаючи, що до завершення чемпіонату залишилося провести всього лиш два тури. Втім, ім’я чемпіона нині можна назвати із майже 100% ймовірністю. Очікувано, ним знову стане СК «Коростень». У звітному турі городяни мінімально обіграли земляків із «Мала» (1:0), і за два тури до завершення змагань випереджають найближчого переслідувача – андрушівську «Фортуну» – на шість очок.
А от іще один потенційний фаворит чемпіонської гонки на старті другого кола – ФК «Бердичів» практично вже втратив шанси навіть на бронзу. Бердичівські футболісти примудрилися програти 3:1 олевському «Поліссю», яке посідає безнадійне останнє місце у турнірній таблиці. Для городян ця поразка стала четвертою поспіль і п’ятою у шести матчах другого кола.
В інших двох зустрічах зафіксовані дві нічиї 1:1: «Авангард» розійшовся із житомирським «Поліссям», а «Полісся» з Городниці – зі «Звягелем».
Таким чином, за два тури до закінчення чемпіонату практично відоме лише ім’я чемпіона та відвертого аутсайдера. Всі ж інші команди, теоретично, як можуть завоювати бронзові нагороди, так і посісти передостанню сходинку, настільки щільно розмістилися вони у турнірній таблиці.
Втім, найкращі шанси завоювати срібло є у «Фортуни». Вона не лише випереджає на очко найближчого переслідувача – «Полісся» з Городниці, але й зіграла на матч менше від поліщуків. Саме у наступному турі відбудеться очна зустріч між цими командами. Андрушівчан влаштує навіть нічия для здобуття срібла. Зате їхня перемога над «Поліссям» ще більш загострить інтригу у боротьбі за бронзу.

Турнірна талиця чемпіонату:

  Команда І О
1 Коростень 14 31
2 Фортуна 14 25
3 Полісся (Г) 15 24
4 Бердичів 14 19
5 Мал 14 19
6 Звягель 14 19
7 Авангард 14 18
8 Полісся (Ж) 14 18
9 Полісся (О) 15 7

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *