Лабунська підтвердила, що вона на Житомирщині — гастролер

Поділіться публікацією з іншими
Фото з сайту Житомирської обласної ради
Фото з сайту Житомирської обласної ради

Днями столична юридична фірма FCLEX отримала звання кращої юридичної фірми із судової практики. Голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська, яка свого часу працювала у цій фірмі, привітала колег-юристів із високим, на її думку, званням. Зокрема, у соціальній мережі Фейсбук Анжеліка Лабунська, серед іншого, відзначила: “… Це ваша заслужена перемога, ми кращі, я вами пишаюся! Сумую за вами, усіма хлопцями, люблю вас, але я поїхала не назавжди, обов’язково повернуся! І хочу сказати вам величезне спасибі, за те, що, не дивлячись на вашу зайнятість, свої справи, ви на першу мій заклик приходите на допомогу, я це дуже ціную, хоча і не завжди говорю, а іноді навіть лаюся! З перемогою!!!”.
Анжеліка Лабунська — киянка і, судячи з даної своїм колегам обіцянки, збирається туди і повертатися. У народі таких людей називають просто – “гастролери”: приїхали у певний момент в іншу місцевість, отримали вигоду, та й повернулися назад. Чи може така людина принести користь громаді Житомирщини, знаючи, що все одно тут не житиме, і нащо взагалі їй потрібна посада голови обласної ради, питання риторичне.
Відмітимо, що керує фірмою FCLEX Віктор Барсук. Водночас, згідно Декларації Анжеліки Лабунської за минулий рік, до складу її сім’ї також входить Віктор Барсук. Торік дохід членів сім’ї Анжеліки Лабунської (чоловік і двоє неповнолітніх дітей) становив майже 13 мільйонів гривень, що на понад десять мільйонів більше, ніж у 2014 році.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *