Фото з сайту БКПЕП

У Сумах завершився чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків 2001 р.н. і молодших. Бердичівляни на цих змаганнях були представлені у стрибках у висоту та у бігу на півтори і три тисячі метрів.
Найкращий результат — у Юрія Кузінського (тренер Олександр Гаврилюк), який у бігу на 3000 метрів показав найкращий результат 9:09,87 хв, ставши чемпіоном України у своїй віковій категорії. Владислав Карбовський (тренер Олександр Гаврилюк) у цій дисципліні показав фінальний п’ятий результат — 9:32,98.
Вийшов Юрій Кузінський і до фіналу бігу на 1500 метрів, успішно здолавши кваліфікаційне сито. У кваліфікації він взагалі показав другий результат, проте, в силу обставин, перетнути фінішну стрічку у фіналі йому не судилося.
Що стосується стрибків у висоту, то серед дівчат — кращий результат у Аліни Подольчук (тренер Ігор Лонський), яка зі стрибком на 160 см стала шостою. Ще одна підопічна Ігоря Лонського — Марія Баштова 0 до фіналу не потрапила, стрибнувши у кваліфікації на 155 см.
Кращий результат серед юнаків у стрибках у висоту у Нікіти Анчиса (тренер Сергій Шеремет), котрий єдиний з бердичівлян, хто зумів пробитися до фіналу. У підсумку, стрибнувши на 190 см, Нікіта зупинився за крок від п’єдесталу пошани, ставши четвертим. Роман Петрук (тренер Сергій Шеремет), Андрій Налімов (тренер Олександр Михальченко) та Максим Яшченко (тренер Ігор Лонський) до фіналу не потрапили, стрибнувши, відповідно, на 180, 175 та 170 сантиметрів.