Бердичів, на відміну від Сєвєродонецька, не замерзне

Поділіться публікацією з іншими

У понеділок стало відомо, що Сєвєродонецьк Луганської області, через неврегульовані питання між місцевою ТЕЦ та “Нафтогазом України” може повністю залишитися без опалення. Проблема — борги теплоенергетиків перед газопостачальниками.
Аналогічна ситуація очікувала і на Бердичів. Минулого тижня місцеве теплоенерго отримало попередження від газовиків про припинення постачання блакитного палива у випадку непогашення наявної заборгованості за спожитий газ. Як наслідок, практично всі бердичівські помешкання, які опалюються теплоенерго, залишилися б без тепла.
Ситуація виявилася настільки серйозною, що у неї довелося втручатися народному депутату України Олександру Ревезі.
Як розповів нашим журналістам директор “Бердичівтеплоенерго” Андрій Кучевський, Олександр Ревега особисто вів переговорний процес із керівництвом “Нафтогазу України”. У результаті, вдалося домовитися про те, що бердичівське теплоенерго наразі не відключатимуть від газопостачання. “Ми висловлюємо щиру подяку народному депутату України Олександру Ревезі за постійну підтримку підприємства та допомогу у вирішенні нагальних питань, що виникають при наданні послуг з централізованого опалення мешканцям м. Бердичева”. – каже Андрій Кучевський.
Нагадаємо, кілька тижнів тому за безпосередньої участі Олександра Ревеги вдалося розблокувати рахунки “Бердичівтеплоенерго”, заблоковані державною виконавчою службою, що дало змогу розпочати процедуру виплати заробітної плати працівникам підприємства. Борги по зарплаті тут існували з минулого року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *